Over ons

In 2001 vestigde Eethuis Maxum zich in het hart van Leiden, op de beestenmarkt. Langzaam aan groeide de eethuis-afhaal uit tot een begrip – dé plek om te genieten van Aziatisch en Caribisch eten. In 2005 is Maxum verhuisd naar Leiden-Merenwijk, de woonwijk waar Kawoh ook geboren is. Samen met Haizhen is hier Toko Maxum opgezet. In 2018 hebben we ons merk Roti World opgezet. Rotirollen, maaltijden en gele sambal die worden geleverd aan diverse toko´s en (aziatische) supermarkten.

Vanaf zomer 2020 zal Toko Maxum verhuizen naar een groter pand (het pand van de fietsenmaker op de hoek).

 

Aziatische en Caribische specialiteiten, lekker en betaalbaar
Onze gerechten komen voort uit onze passie voor lekker eten. Wij koken wat wij zelf erg lekker vinden. Onze keuken heeft invloeden uit Indonesie, Maleisie, Hong Kong, China, India, Suriname en de Nederlandse Antillen.  Dit wordt weerspiegeld in de ruime keuze en variëteit op de menukaart van Toko Maxum. Alle gerechten worden op moderne wijze bereid volgens traditionele recepten met de beste specerijen en ingrediënten. De maaltijden zijn niet alleen gezond en lekker, maar ook betaalbaar.

 

Natuurlijk en vers

Alle maaltijden die u dagelijks bij Toko Maxum kunt kopen zijn gemaakt van dagverse producten. Deze producten voldoen aan de hoogste eisen. Daarnaast bevatten onze maaltijden alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid. Een snelle, makkelijke en betaalbare oplossing als u eens extra wilt genieten.

 

Catering

Ook als u zakelijk of privé iets te vieren hebt of uw gasten eens extra wilt verwennen bent u bij Toko Maxum aan het juiste adres. Met onze catering- en partyservice staan wij dagelijks voor u klaar om bedrijfsevenementen, verjaardagen of speciale gelegenheden culinair op te luisteren.

Toko Maxum heeft meerdere producten in he schap en vitrine liggen die voorzien kunnen zijn van allergenen. We vinden het fantastisch dat u onze klant bent en willen u graag hierover van informatie voorzien waar we kunnen.

Dus heeft u behoefte aan informatie?

Spreek dan een van onze medewerkers aan, bel ons even op 071-5232007 of mail ons via info@tokomaxum.nl

Contact formulier